Kontakt meg

Vil du melde deg på kurs, vite mer om dykking, få uavhengig utstyrsveiledning eller generelle dykkeråd?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Følg meg på Facebook

Du leser: Hjem IANTD-kurs

Kom dypere, opplev mer!

flickr tiswango 70274127 pd 01

IANTD, International Association of Nitrox and Technical Divers, er mange dykkeres valg som utdanningsorganisasjon for teknisk dykking og grottedykking. IANTD var pionerer på dette feltet da de i ble grunnlagt i 1985 og kan med rette kalle kalle seg "the leader in diving education".
IANTD har et bredt kursutvalg og samtidig fleksibilitet til å kombinere kurs slik at du får den utdannelsen du ønsker.

For meg er det viktig å gi videre den kunnskap jeg selv har opparbeidet meg, innenfor rammeverket IANTD gir. Det er vesentlig at jeg har trygghet i at min form for dykking er trygg, sikker og god. For meg selv og for de jeg dykker med. Det er et mål for meg at jeg kan gi den samme tryggheten videre til kursdeltagere og samtidig ha en dialog gjennom kurset.

På mine kurs opplever du ikke elev vs instruktør-undervisning. Det er en selvfølge at læringen legges opp med grunnlag i den kunnskapen du allerede har, og at vi sammen utvikler deg til en bedre dykker med tilstrekkelig kompetanse til å gjennomføre dykkene du ønsker.

Dine forkunnskaper og ferdigheter er viktige når du kommer til kurs, men enda mer viktig er det at du ønsker å lære og utvikle deg som dykker. 

Jeg underviser IANTDs kurs til og med Normoxic Trimix, og gir i tillegg kursene IANTD Essentials og Trimix Blender.

Velkommen til lærerike og utfordrende kurs.

Advanced Recreational Trimix

Advanced Recreational Trimix er fundamentet for videre teknisk dykkerutdanning. Gjennom kurset utvikler vi dine evner og danner et grunnlag for at du skal kunne nå dine mål.

Les mer …

Normoxic Trimix Diver

Dette kurset gir deg grunnlaget, teorien og treningen du trenger for trygt å kunne gjennomføre dykk som krever dekompresjon, til maksimalt 60 meters dyp.

Les mer …

IANTD Essentials

Vil du bli en mye bedre dykker? Er det viktig for deg med fokus på god teknikk og høy grad av sikkerhet? Vil du vente litt med dykking på teknisk nivå?

Les mer …

Advanced Nitrox

Advanced Nitrox danner grunnlaget for din videre utdanning innen teknisk dykking. Det er strengere krav til utstyrskonfigurasjon enn på lavere nivåer, og dine egne "skills" vil være i fokus under hele kurset.

Les mer …

Trimix blender

Som IANTD Trimix blender er du sertifisert til selv å blande din dykkegass, og mange ser på dette som det fremste grunnen for å ta dette kurset.

Men la oss tenke oss om...

Les mer …