Kontakt meg

Vil du melde deg på kurs, vite mer om dykking, få uavhengig utstyrsveiledning eller generelle dykkeråd?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Ønsker du å bestille eller få informasjon om service på dykkeutstyr eller trykktesting av flasker?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

 

Telefon: 46665103
(NB: ikke SMS) 

 

Banner
Banner

Førstehjelpskurs

Kan du redde liv?
Ja, så absolutt! Om ikke din innsats alene redder et liv, så kan du være en vesentlig bidragsyter til å øke en annen persons sjanse til å overleve. Når en ulykke inntreffer teller hvert sekund, og din innsats kan avgjøre om det blir et lykkelig utfall eller ikke.

Det koster så lite, men kan bety så uendelig mye.
Bare noen timer av ditt liv på et førstehjelpskurs kan gjøre den store forskjellen om et uhell skulle være ute, og  kan avgjøre om en kollega, en venn eller noen i din nærmeste familie overlever.
En ulykke hender når du minst venter det.

At noen besvimer, kutter seg, knekker en arm eller et ben eller får puste- eller hjertebesvær skjer hver eneste dag på arbeidsplasser og i private hjem over hele landet. Kommer du som første person til en trafikkulykke er det å yte hjelp lovpålagt.

Tenk på at vi i mange tilfeller reiser til, og oppholder oss på steder som er langt fra de servicefunksjoner vi til daglig regner med at vi har rett rundt hjørnet. Hvor lang tid bruker nødetatene frem til der du oppholder deg i fritiden din?

Mellom 5000 og 6000 personer rammes av plutselig hjertestans i Norge årlig!

Desverre er mange usikre på hvordan de skal forholde seg i slike situasjoner. Ofte er det mangel på opplæring i førstehjelp og trening i å mestre situasjonen som gjør at vi tviler, nøler eller avstår fra å yte nødvendig førstehjelp

Man kan selvsagt ønske seg at dette ble et obigatorisk tilbud på skoler, arbeidsplasser, på treningssenteret og i idrettsklubben - men slik er det dessverre ikke, og vi må selv ta ansvar for å være forberedt på å yte bistand. Dette kan jeg hjelpe deg med.

Øvelse gjør mester.
Dersom du ikke praktiserer det du lærer, vil kunnskapen være "rusten" etter en tid - derfor er det anbefalt å gjennomgå et 4 timers repetisjonskurs årlig.

Tenk over hvor stor forskjell du kan gjøre om noen du kjenner og holder av skulle trenge din hjelp.
Ønsker du mer informasjon eller et prisoverslag på førstehjelpskurs, kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Førstehjelp med hjertelungeredning (HLR)

Emergency First Response er et fullverdig førstehjelpskurs som følger ILCOR (International Liaison Committee on Resuscitation) sitt rammeverk og anbefalinger.

Les mer …

Førstehjelp for deg med omsorg for barn

De er de kjæreste vi har
De fleste ulykker skjer i hjemmet, og nysgjerrige, små barn er dessverre ofte utsatt.
Vet du hvordan du skal hjelpe et barn som har satt noe fast i halsen, eller hva du skal gjøre om barnet slutter å puste?

Les mer …

Førstehjelpskurs i bedriften

Forskjellige bedrifter har forskjellige behov.

Om hele firmaet tilbringer dagen på kontroet er behovet for førstehjelpsopplæring annerledes enn om man arbeider utenførs eller håndterer farlige maskiner. Vanlige førstehjelpskurs gis oftest basert på en standarisert mal, og for mange er det bra nok. Men bedriftens sammenseting og arbeidet man utfører kan gi utfordringer som ikke dekkes av et standardkurs.

Les mer …

Emergency oxygen provider

Et kurs rettet spesielt mot dykkere og andre som har med dykkere å gjøre (båtførere, divemastre, ansatte på dykkesentre og personer i dykkeklubber), men det kan også være et godt kurs for andre som ønsker å kunne benytte oksygen som terapi under førstehjelp.

Les mer …