Kontakt meg

Vil du melde deg på kurs, vite mer om dykking, få uavhengig utstyrsveiledning eller generelle dykkeråd?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Ønsker du å bestille eller få informasjon om service på dykkeutstyr eller trykktesting av flasker?

epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

 

Telefon: 46665103
(NB: ikke SMS) 

 

Banner
Banner
Du leser: Hjem Emnekurs

PADIs emnekurs

Et emnekurs tar for seg et bestemt område eller spesielle teknikker innen dykking. De spenner fra relativt korte kurs som kan gjøres på en kveld, til kurs som stekker seg over flere dager med mange dykk. Emnemessig dekker de områder som båtdykking, dypere dykking, vrakdykking, undervannsfotografering og -filming, isdykking og dykking i høyrereliggende strøk.

Felles for alle er at de dekker spennende emner som utvider dine muligheter som dykker og gir deg bedre dykkeopplevelser.

De kursene jeg underviser kan du lese mer om her. Er du interessert i å vite mer om, eller ta et eller flere kurs kan du sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Enriched air / Nitrox

Nitrox - eller enriched air nitrox - er antagelig PADIs mest populære emnekurs. I løpet av noen timer utvider du bunntiden din - og får mer ut av hvert eneste dykk. Ikke dumt om du er på ferie og har lyst til å dykke mye!

Les mer …

Deep diver

Dypdykk! Mange kjenner spenningen, dragningen og nysgjerrigheten som pirres. Kanskje er det noe som ligger bare litt dypere som du har lyst til å oppdage, eller kanskje vil du ha maksimalt ut av dine turer til utlandet?

Les mer …

Equipment specialist

Har du noen gang lurt på hvordan du best skal å vare på utstyret ditt? Er du alltid sikker på at vedlikeholdet er tilfredsstillende eller skulle du gjerne kunne foreta inspeksjon og enkle reparasjoner selv? Hva gjør du om en del skulle virke annerledes enn forventet når du er på dykkeplassen? Kan du være den som redder dagen fra å bli bomtur?

Les mer …

Night diver

Når sola går ned blir alt helt annerledes. Som nattdykker kan du ta del i opplevelser som ikke er mulige på dagtid. Mørket er beskyttelse for alle dyr i havet og de søker ut for å lete etter mat, finne nye bosteder eller for å formere seg.

Les mer …

Underwater navigator

Undervannsnavigasjon er like enkelt som den du lærte på land i speideren. Du var i speideren, ikke sant?
Sant å si er undervannsnavigasjon til tider enklere enn på land, vi svever jo ofte over hindringene. Men samtidig møter vi andre utfordinger når vi skal finne veien under vann.

Les mer …

Boat diver

Å dykke fra båt er morsomt! Ikke minst når det er tydelig at du har full kontroll og oversikt over situasjonen når du er ombord i en.

Les mer …

Underwater naturalist

Livet i havet er fantastisk og mangfoldig. Det er så mange arter som vi ikke har oppdaget ennå - og så mange som er oppdaget men som vi ikke kan identifisere på dykkene våre.

Les mer …

Peak performance buoyancy

Oppdriftskontrollutfordringer? De går over etterhvert, når du har dykket mange ganger og fått mye dykkeerfaring.
Men hvorfor ikke hjelpe seg selv litt på veien med hjep fra en tålmodig instruktør? Meningen med å dykke er jo å ha det mest mulig fint i vannet?

Les mer …

Wreck diver

Vrakdykking er morsom og spennende dykking, og gir på mange måter en mulighet til å se inn i et frosset øyeblikk i historien. Stolte skip som har blitt senket i krig, store frakteskip som havet har krevd - de gir alle et bilde fra tiden som var der og da. Og du har muligheten til å besøke dette tidsvinduet.

Les mer …

Dry suit diver

Alle vil vel være varme og ha det behagelig når vi dykker? Våtdrakt gir riktignok en helt unik vannfølelse - men å fryse under et dykk er ikke å anbefale.
For dykking i norge er tørrdrakt nesten påkrevet året rundt, og mange som har tatt dykkersertifikat i varmere strøk har ikke lært tørrdraktsbruk på grunnkurs.

Les mer …

Drift diver

Strømdykk er fantastiske! Det er ikke mye som slår å la seg føre med strømmen mens landskapet suser forbi. For den bedagelig anlagte dykker er et rolig strømdykk perfekt - mens en som søker fart og spenning kan bli revet med der srømmen er sterkere. Det er det moro for alle!

Les mer …

Emergency oxygen provider

Dette kurset retter seg spesielt mot dykkere og alle som har med dykkere å gjøre (båtførere, divemastre, ansatte på dykkesentre og personer i dykkeklubber), og er også være et godt kurs for andre som ønsker å kunne benytte oksygen som terapi under førstehjelp.

Les mer …

Digital underwater photographer

Du tar bilder på konfirmasjoner, bryllup, i bursdager og på ferier. Men tar du med deg kameraet ned under vann slik at du kan vise alle du kjenner som enn å ikke har opplevd det fantastiske elementet hva de går glipp av?

Les mer …